USSI впровадила рішення для «Астарта Київ»

У вересні 2016 року компанія USSI впровадила рішення для ряду підприємств одного з провідних агропромислових холдингів України Агропромхолдінг «Астарта Київ». Рішення забезпечує системний моніторинг бізнес-процесів об’єктів компанії.

Завдяки індивідуальному підходу до вирішення завдань клієнта, команда USSI створила для Астарта-Київ єдиний центр прийняття рішень, в який інтегровані всі існуючі в компанії інтелектуальні системи (відеоспостереження, охоронну сигналізацію, контроль доступу, облікову систему 1С).

Запропоноване рішення дозволяє виявляти порушення і помилки на об’єкті, видавати тривожні події оператору. Отриманий відеоряд можна прив’язувати до кожної тривожної події, швидко розбирати, завдяки чому, оперативно реагувати на позаштатну ситуацію. Далі вся інформація надходить керівникам підприємств і керуючим менеджерам Астарта-Київ.

Сьогодні USSI активно працює над подальшим впровадженням рішень на об’єктах Астарта-Київ і створенням єдиного Ситуаційного центру для головного офісу агрохолдингу.

Олена Довгопола, керівник проектів USSI:

«Завдяки роботі команди USSI мережа підприємств агрохолдингу« Астарта-Київ » отримала систему, яка дозволяє попереджати можливі порушення при роботі елеватора, несанкціоновані спроби в’їзду транспорту на територію та інше. Таке рішення вже встановлено на ряді підприємств компанії. Не менш цікавим стане спільний проект USSI і Астарта-Київ зі створення Ситуаційного центру, який дозволить агрохолдингу контролювати свої віддалені об’єкти, приймати об’єктивні та своєчасні рішення по управлінню бізнес-процесами компанії ».